2009. február 3., kedd

Infóáradat! (Spoileres!)

Ebben a bejegyzésben az elkövetkező epizódokról találhattok SPOILERES infókat, címeket, dátumokat! Összegyűjve olvashatjátok szinte a létező összes eddigi hírmorzsát, de aki nem akar túl sokat tudni, az tényleg ne olvasson tovább!...




4x17 - The Mother Lode (2009. Április 17.)

Rövid tartalom:

Michael és Sara tovább menekülnek a Cég elől, miközben Lincoln kapcsolatba lép a nővel, akit az anyjának hisz...


Egyéb infók:
Egy kamionsofőr veszi fel Michael-t és Sara-t, bár igaz, hogy nem túl lekesen. Később néhány rendőr megállítja a sofőrt, átkutatják a járművét és megkérik, hogy kövesse őket Phoenix-be. Út közben azonban, Michael és Sara leugranak a járműről.
Egy pap nem engedi, hogy T-Bag belépjen a temploma belső szentélyébe, mivel szerinte Bagwell-nek sötét a lelke. Később kiderül, hogy a pap fegyvert visel, de megbánja, miután Self elbánik vele.
Egy rendőrnek álcázott férfit bérel fel a Cég Michael megkeresésére. A férfi még akkor is embertelenül bánik Scofield-al, amikor az a halán van.


4x18 - (ismeretlen cím) (2009. Április 24.)

Infók:
Egy rajongó látta a 18. rész forgatásának egy részét a kaliforniai Long Bitch-en. A stáblistán szereplő nevek közt látta a következőket: Michael, Lincoln, Sara, Mahone, T-Bag, Self, valamint két eddig ismeretlen szereplő, Christina és Downey.
A jelenet úgy kezdődik, hogy megjelenik Mahone... Michael és Lincoln pedig nem hiszi el, hogy a történtek után Mahone még képes a Cég-nek dolgozni.


Egyéb infók:
Michael leszállásra kényszerít egy kis privát sugárhajtású repülőt egy jelzőfény eltávolításával, fegyvert fogva egy légi közlekedési ellenőr fejéhez. Egy orvlövész megpróbálja eltenni láb alól Mahone-t. Lincoln információkat próbál kicsikarni az orvlövészből, de az leszúrja és elmenekül. Az orvlövészt végül megölik, miközben a forgalom felé menekül. Sara és Michael berántja a kocsijukba Colin Petrovsky-t és kérdezgetni kezdik Samantha Richmond-ról. Petrovsky azt hiszi, hogy elrabolták, de aztán rájön, hogy Sara-t és Michael-t nem a pénz érdekli, hanem információk a Scylláról. Kiderül, hogy Petrovsky kapcsolatban áll azzal a személlyel, akiktől Michael-ék próbálják megvédeni. Ismételten mondja, hogy fogalma sincs ki az a Samantha és hogy ő csak egy egyszerű városi tanár. Rejtélyes módon feltűnik egy fegyver, ami rálő Sara és Michael kocsijára, ütközést okozva ezzel. T-Bag a Kelet-Indiai nagykövetséghez bilincseli magát, ahol elkapja egy zsaru és alaposan megveri, de végül meglepő módon elengedni.


4x19 - Son of a Bitch (2009. Április vége - Május eleje)

Egyéb infók:


A Dade-Miami bankban, Lincoln hozzá akar jutni az anyja értékmegőrző dobozához, de közlik vele, hogy a megfelelő bírósági végzés nélkül nem adhatják oda. Később a bankigazgató is megjelenik és megerősíti, hogy Lincoln-nak nincs hozzáférhetősége a dobozhoz.
Michael és Lincoln engedély nélkül mennek be egy szállodába, ahonnan valamit meg akarnak szerezni, ám az egyik biztonsági őr észreveszi őket.



4x20 - Dominoes (2009. Május)

Rövid tartalom:
Michael és Lincoln a hatóságok elöl menekülnek, egy olyan bűn miatt, amit valójában nem ők követtek el. Végül a rendőrség tőrbe csalja, majd egy fényűző szállodában, körül zárja őket. Ezalatt, a testvérek anyja, Christina tovább fejleszti a világméretű tervét...

Egyéb infók:
Egy rendőrszázados követi, majd beszorítja Michael-t és Lincoln-t egy luxusszállodába, de végül valaki hátbalövi. Self, aki szintén a szállodában tartózkodik, kishíján lebukik, amikor egy Nemzetbiztonsági ügynök megtudja, hogy az épületben tartózkodik. Üldözőbe veszi Self-et és őrizetbe veszi, de Self megfordítja az állást és végül lerázza magáról az ügynököt. A szálloda igazgatója, aki együtt működik a rendőrszázadossal és kollégáival, megbénítja a számítógép hálózatot, lezárva ezzel az összes kijáratot, így a testvérek csapdába esnek.
Egy tv-interjúban Lincoln arról beszél, hogy valaki elárulta őket.


4x21 - Rate of Exchange (2009. Május)

Rövid tartalom:
Michael választás elé kerül: Vagy Sara életét menti meg vagy Lincoln-ét...

Egyéb infók:
Egy nagyhatalmú szövetségi ügynököt küldenek Michael és Lincoln megsegítésére. Ők hárman megfenyegetik és kikérdezik a kórházban fekvő Don Self-et, a Michael-el folytatott telefonbeszélgetéséről. Az egyik nővér meséli el Self-nek, hogy hogy került oda. Egy rendőr elkapja Michael-t, miután Christina egyik csatlósa kishíján felrobbantja őt.


4x22 - Killing Your Number (2009. Május)

Rövid tartalom:
A Scyllát birtokló személy utáni őrületes hajsza néhány halálos csavarral fog véget érni...

Egyéb tartalom:
Michael-t egy furgonba tuszkolják, miközben fegyvert fognak rá. Michael egy nigériai ENSZ képviselővel találkozik. Ezalatt, egy miami rendőr őrizetbe vesz egy szökevényt. A börtönben az egyik halálraítélt rab a kivégzésére vár, míg egy lelkész próbálja felkészíteni az utolsó pillanataira.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kellerman és C-note lesznek + szereplők:D
Nem vagyok nagy angoltudás birtokosa de ezt el tudtam olvasni.

Zolee írta...

Ezt hogy érted? 100%, hogy ők térnek vissza??? :O
Nem is hallottam. C-Note még oké, na de Kellerman...:O