2009. április 14., kedd

Infóáradat Matt Olmstead-től!

Matt Olmstead, a Prison Break egyik producere, a mai nap több dolgot is elmondott a sorozat fináléjával kapcsolatban...

Mi történt LJ-vel?
Ez egy elég vicces kérdés, mert inkább nekem kellene kérdeznem. Különös módon, az egyetlen színész, akit nem tudtunk leszerződtetni, az Marhall. Kerestük őt, hogy pár epizód erejéig vissza tudjuk hozni, de később, a szezon folyamán több menetrend-ellentmondásba is ütköztünk, így végül nem tudtuk megszerezni őt. Ez volt az oka annak, hogy a karaktere csak szóban bukkant fel néha.
A forgatási időszakokban a karakterének élt, de aztán mégsem tudtuk leszerződtetni. Pedig ő valóban egy fontos része lenne a sorozanak és jó srácnak is tartják. A karaktere egy ping-pong labdához hasonlóan halad előre-hátra. Amikor ráérne, nem tudjuk beletenni a sorozatba, amikor pedig szükség lenne rá, neki van halaszthatatlan dolga. Sajnos nem tudjuk összeegyeztetni a menetrendünket.

Igaz, hogy szeretnél dolgozni néhány Prison Break szereplővel egy új projekten?
Igen, nagyon szeretnék. Egyszerre dolgozom több sorozaton most is, így tudnod kell értékelni a különleges minőséget, hiszen tehetség és hozzáértés kell ahhoz, hogy egyszerre több munkán is dolgozz párhuzamosan.

Visszatérő / Új karakterek
Christina fontos része lesz a játéknak a hátralévő részekben. Rengeteg dolgot felfed, ami megrázza Lincoln-t és Michael-t, miután megtudják kik ők és honnan jöttek. Egy bizonyos ponton nem tudják, hogy ez az igazság vagy csak félrevezetés. Fel fogunk fedni egy nagy meglepetést, az egyik visszatérő karakter személyében, aki akkor jelenik meg, amikor senki sem várná.

A "Prison Break: The Final Break"-ról
Amikor írtuk az epizódot, nekünk volt egy történetvonalunk, ami nem igazán volt megfelelő, így haladtunk tovább. Később beszéltünk a stúdióval és elmondtuk nekik a valóban jó történetet és a különálló részek ötletét. A stúdió jó ötletnek tartotta, így a levegőben lógó 23. és 24. epizód mégis megvalósult.
Megéri a rajongóknak megnézni ezt a két részt is, mert nem fogják megbánni. Alapvetően a 22. rész lesz a sorozatfinálé, az utolsó jelenetben pedig előreugrunk az időben 4 évet és megtudjuk, melyik karaktarnek mi lett a sorsa. A következő két epizód, jóformán a köztes időszakot meséli el, tehát a 22. rész végétől a 4 évvel későbbi ugrásig. Úgyhogy, nos, valóban elég lesz csak a 22. részig néznie a sorozatot annak, aki csak a karakterek sorsára kíváncsi, a fináléra, de a ráadás részek oda fognak szögezni a kanapéhoz.

Több infó később...

Nincsenek megjegyzések: