2009. május 7., csütörtök

Spoileráradat Kristin-től!

A Prison Break 2 órás sorozatfináléja, jövő hét Pénteken, Május 15-én lesz látható, a Fox-on!

Egy rejtélyes vendég felbukkanása nagyon fontos szerepet fog játszani a fináléban, mivel valakinek az élete fog függeni tőle. Ez a visszatérő vendég, nem nagy kedvence a rajongóknak, de most biztosan jobban fogják szeretni. (gondolom mindenkinek leesett, hogy kiről beszél :P)
Ez a rejtélyes személy nem az egyetlen ismerős arc, aki fel fog bukkanni. A visszatérők között van: C-Note, Sucre és Sofia, de egy William Mapother nevű új FBI-ügynököt is megismerhetünk majd.Arról, hogy Michael életben marad-e a végén nem akart beszélni... (...de mi már tudjuk, végülis mi is lesz vele)

Infómorzsák a fináléról:
- Valaki golyót kap a mellkasába.
- Valaki szerez egy újdonsült barátnőt.
- Egy férfi meghal.
- Egy nő meghal.
- Két nőt túszúl ejtenek.
- Valaki visszakerül a Fox River-be.
- Valaki villamosszékben végzi.
- Két rivális hasonló sorsra jut.
- Sara másokat veszélyeztet egy fegyverrel.

Ha minden igaz, hétfőn kapunk még több spoilert, de addig is lehet találgatni, hogy melyik karakterre melyik pont igaz. ;)

9 megjegyzés:

Mr. 47 írta...

krantz megy a székba, t-bag a fox riverbe:D:D:D

sztem igy lesz...

bár mind2 megérdemelné a széket...

és ha arra gondolok, viccesebb lenne, ha krantzot molesztálnák benn, és össze vissza csicskáztatnák:D ott már biztos nem lenne ekkora arca:D

remélem krantz megy a fox riverbe, t-baget meg csak simán lőjék mellkasba:D:D

Mr. 47 írta...

de ha valaki "VISSZAKERÜL" a fox riverbe az nem lehet krantz, csak olyan lehet, aki már volt ott, szóval sztem tutti t-bag...

amugy nagyon örülnék, ha rendesen benne lenne a foxriver, jó nyilván nem fél órán át, csak 2 percig:D de tök jó lenne, ha nem csak t-baget mutatnák egy cellában (avocadóval:DDD) hanem mondjuk az udvaron is ott nyomulnának, vagy vmi... :D

vagy milyen poén lenne, ha t-baget beraknák egy cellába azzal a fickóval, aki bellciket verte a börtöben a második évadban...:D tudjátok aki ilyen nagydarab néger, és nem lehet róla eldönteni, hogy homo sapiens-e:DDD

Zolee írta...

Nekem is T-Bag a tippem, aki visszakerül a Fox River-be, de nem hinném, hogy őt is fogják megsütni, mivel elvileg NEM fog meghalni. :)
Krantz sorsára kíváncsi vagyok, mert elvileg ő sem patkol el, sőt Gretchen sem. Ezért fájdalmas, hogy pont Mike fog meghalni, a negatív karakterek meg nem. De ennek a sorozatnak így kell véget érnie ahhoz, hogy tényleg VÉGE legyen.
A Fox River pedig ha szerepel, akkor sem fog néhány percnél tovább, mivel fontosabb dolgok is lesznek a fináléban! ;) 8 nap és megtudjuk, mi van :)

Golyó írta...

Golyó a mellkasba: Lincoln
Új barátnő: Mahone
Férfi meghal: Michael
Nő meghal: Cristina
Két nő túsz: passz
Fox River: T-bag
Villamosszék: Cristina
Riválisok:
Sara fegyvere: valószínűleg a 2 női túszra fogja

Golyó írta...

A riválisokra nem tudok senkit mondani, a többi szerintem így fog alaakulni, majd hamarosan megtudjuk hogy tényleg így lesz-e :)

Zolee írta...

Linc nem halhat meg, ha már az egyik fő-főszereplő megmurdál. :D

Golyó írta...

Nem is mondtam hogy meghal, de láttam valahol egy promóképet (már nem találom)ahol Linc elég rosszul néz ki, és Mike fölötte zokog véres kézzel. Biztos golyót kap a mellkasba, de nem hal meg.

ada írta...

michael meghal???? :( :(
nemár!! mindjárt sírok:(
de ha meghal akkor mikor a final break-be vagy hogyan mikor?
de miért kell meghalnia? ne haljon meg:(

Zolee írta...

A The Final Break a 4x22 vége és a 4 éves ugrás között fog játszódni vagyis ebben még élni fog Michael...