2009. június 21., vasárnap

Prison Break DVD - A teljes sorozat

A legújabb hírek szerint, USA-ban 2009. Július 8-án lát napvilágot a 23 lemezes extra Prison Break kiadás, amely mind a 4 évadot tartalmazza, számos extrával együtt!


A 23 DVD lemez a következő extrákat tartalmazza:


- A szereplők valamint a stáb kommentárjai
- Kimaradt jelenetek
- Interjúk
- Zenés videókKis szerencsével, idővel hozzánk is megérkezhet ez a spéci kiadás, de ha így is lesz, addig még sokat kell aludni! ;)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

23 lemez?:O

mennyi idő lesz azt leszedni a netről?!... te jó isten... :S XD

Sucre - Cukor írta...

...én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mekkora díszdobozba fér az bele? :D

ada írta...

sziasztok! uhh most azért kicsit pipa lettem! jó meg minden hogy kiadják egybe az egészet, extrákkal, de én megvettem az 1.évadot dvd-n, és most fogom majd valamikor a 2.évadot is, és ugye valószinű hogy majd egyszer valamikor nálunk is kiadják igy egybe az egészet! csak az bosszant hogy ezen vannak extrák a külön évadokon meg nincsenek! nemértem, és ez kicsit bosszant! és ha ezt tudom akor inkáb várok még egy kicsit és megveszem egybe az egészet, de mivel mostmár megvettem az 1.évadot igy muszály megvennem külön-külön a többit is, és nemtudom egybe mind!

Névtelen írta...

ezt hívják "rókabőr lehúzásnak", mert igyekszenek kihasználni a rajongók érdeklődősét a végletekig...
ez kb olyan, mintha még csinálnának egy teljesen felesleges ötödik évadot, csak a pénz miatt...

kapják be, én letöltöm!XD

Sucre - Cukor írta...

Az korántsem biztos, hogy ha nálunk Magyarországon is kiadják, akkor itt is tartalmazni fogja az extrákat, mint USA-ban. Hiszen USA-ban minden évadhoz adtak ki extrákat, míg nálunk az 1-2 évadról ezt valahogy "lefelejtették". Én is már megvettem az 1-2 évadot, de a rajongásom útjába nem állhat "pár" ezer forint, úgyhogy ez a 4 évados Pack is a polcomra fog kerülni! :D ;)