2009. augusztus 5., szerda

Külön utakon...

A Prison Break sztárjai külön utakon folytatják, hiszen Amerikában ugyan már véget ért a sorozat, de az élet tovább zajlik...


Wentworth Miller a Law & Order: Special Victim Unit (Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály) című sorozatban folytatja munkáját, melynek már a 11. évada veszi kezdetét odakint. Went többször is nyilatkozta, hogy ez az egyik kedvenc sorozata, így nem gondolkodott sokat a felkérésen. A sorozatban egyébként egy Nate Kendal nevű rendőrt fog játszani.
William Fichtner FBI ügynök után, tévéproducer lesz az Entourage (Törtetők) című sorozat új szezonjában, mely júliusban került adásba.
Robert Kneeper egyelőre marad a sorozatok világában és egy másik sikeresnek mondható szériában, a Heroes (Hősök)-ben folytatja. A legújabb, 4. évad premiere Szeptember 21-én veszi kezdetét, Robertet pedig legalább 6 részen keresztül csodálhatják a nézők, mint Samuelt az egyik főgonoszt.
Michael Rapaport a legújabb infók szerint az Only in New York című filmben lesz újra látható.
Chris Vance a hirtelen felbukkanó és ugyanilyen hirtelen eltűnő James Whistlert alakító színész, már a Prison Break 4. évadpremiere után lelécelt a Mental című sorozatba, ahol azóta is egy orvost alakít. Újabb infók szerint vendégszerepel majd a Burn Notice (Minden lében négy kanál) című sorozatban is.

3 megjegyzés:

Kinguccia írta...

Köszi az összefoglalót! :-)

Annyival egészíteném csak ki, hogy azt olvastam valahol - linkelném is, csak már sajnos nem emlékszem a forrásra - hogy Robert Kneppert azóta már a teljes évadra leszerződtették a Heroes készítői. Úgy látszik, nagyon bejött nekik. ;-)

Zolee írta...

Nincsmit! ;)

Köszi az infót! Utánanézek és kiegészítem majd. Szerintem nem csoda, ha Robert-et egész évadra szerződtették, mert remek színész! ;)

Kinguccia írta...

Egyetértek. :-)