2009. március 7., szombat

Egyre biztosabb a Spin-Off

Március 7-én, azaz a mai napon az IMDB egyik megbízható forrása közölte, hogy valószínűleg lesz Prison Break: Cherry Hill, Gretchen Morgan-al a főszerepben, ami hivatalosan a Prison Break: Cherry Hill "The Gretchen Morgan Files" címet kapná. Hozzátették, hogy ez még NEM 100% és amint biztosabbat tudnak, közölni fogják.

"Nagyon örülök a hírnek!" - mondta Jodi Lynn O'keefe, aki egyáltalán nem számított rá, hogy egy teljes sorozat fog róla szólni. "Nem tudok várni, amíg elküldik az első epizód forgatókönyvét."
A Cherry Hill egy női börtön köré építené a történetet, ami Gretchen Morgan-re (Jodi Lyn O'keefe) és más női elítéltekre fókuszálna elsősorban, de olyan rajongók által közkedvelt karakterek is feltűnnének benne, mint T-Bag vagy Krantz tábornok.

A korai (nem hivatalos) szereplőlista:

Jodi Lyn O'keefe - Gretchen Morgan
Hanga McComb - Rita Morgan
Leon Russom - Johnatan Krantz tábornok
Regan Licciardello - Emily Morgan
Manuel Velazquez - ND őr 2 (?)


Egyre több jel utal arra, hogy valóban nekivágnak a készítők az újabb börtön-sorozatnak. Többek közt az is, hogy az eddigi spoilerek alapján, a 4x22-ben nagyjából lezárnák a testvérpár történetét, míg a ráadás 2 rész, tehát a 23. és 24. a Cherry Hill sorozatot vezetné fel, a Miami dade női börtönben. (lásd: korábbi bejegyzések)
Ezt felfoghatjuk egy bizonyos értelemben vett 5. évadnak is, de hivatalosan NEM AZ!
Én mindenesetre adok esélyt a Spin-Off-nak (feltéve, ha tényleg megvalósul), leginkább azért, mert a PB-t 4 éven át nagyszerűen író gárda készítené ennek a forgatókönyvét is...;)

2 megjegyzés:

Dick0369 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

藍心湄Blue írta...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟