2009. március 5., csütörtök

A ráadás epizódokról és a Spin-Off-ról...

...A FOX néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy nem lesz több Prison Break a 4. évad után, vagyis cancel-t kapott a sorozat. Az talán kárpótlásul szolgálhat, hogy lesz 2 extra rész, a fináléban, mint ahogy azt a gyártásvezető és maguk az írók is megerősítették.

Lehetséges, hogy végül mégiscsak készíteni akarnak egy női börtönös Spin-Off-ot, a gonosz Céges démonnal, Gretchen-el a főszerepben?
A legújabb hírek, spoilerek erre engednek következtetni...

Ennek ellenére, sok rajongói e-mail-t kaptunk, hogy a FOX ne akarja a sorozatot Gretchen és a többi "fegyenchölgy" köré építeni egy Spin-Off keretében. A PB alkotói gárdája végül elkészítette a korábban már vitatott ráadás 2 epizódot egy film keretében.
A két extra epizód, cím szerint "The Old Ball And Chain" és "Free" a szezonfinálé eseményei után néhány nappal kerülnek majd adásba.
Egy stúdió forrás elmondta nekünk egy exkluzív interjúban, hogy "Ezek a részek egy szökés kaladjait mesélik majd el, ahol Michael rengeteg kihívás elé fog kerülni."
És hát Gretchen sorsa... nehéz ügy, de ha megvalósulnak a fentiek, akkor legalább a többi PB-szereplőnek jut majd ideje pihenni egy kicsit...

Nincsenek megjegyzések: