2008. november 22., szombat

Kérdezz - felelek The Man-el

Látjuk majd Nika Volek-et vagy Henry Pope-ot ebben az évadban?
Nagyon valószínűnek tartom, hogy egyiket sem fogjátok látni.

Jelenleg melyik rész forgatási munkálatai zajlanak?
Úgy tudom, most a 16. részt forgatják a fiúk, de az ünnepek táján forgatási szünet lesz, hogy aztán egész Februárban megállás nélkül dolgozzanak.

Az összes színész szerződése lejár jövőre? Kíváncsi lennék, hogy mit tudsz erről.
Ez egy érdekes kérdés. A legtöbb főszereplőnek 7 évados szerződése van, Dominic (Lincoln), Wentworth (Michael), Amaury (Sucre), Robert (T-Bag)... ,ami köti őket, így valószínüleg csak akkor szállnak ki, ha kiírják őket a készítők vagy véget ér a sorozat. Fichtner (Mahone) szerződése viszont az év végén lejár, így az évad után valószínűnek tartom, hogy elhagyja a sorozatot, mivel másik sorozatban kapott szerepet. Sarah (Sara) csak 1 évadra kapott szerződést, ha jól tudom, így ő is kiszállhat az évad végén... a többiek felöl lehetetlen biztosat mondani.

Valamivel többet megtudhatunk majd arról, mi a terve a Cég-nek Laos-sszal és a 10 000 emberrel?
Erre egyáltalán nem emlékszem.

Hallotta a Francia TV beszélgetését Wentworth Miller-rel? Ebből mi igaz? Mert ő egyértelműen mondta, hogy valószínűleg befejezik az évad végén, még akkor is, ha tudnának csinálni legalább 1 évadot.
Ötletem sincs, hogy ez mennyire lehet igaz.

Mostanában azt olvastam, hogy még 2 extra részt terveznek készíteni a producerek, így a 4. évad hivatalosan is 24 részes lenne. Ez a 2 ráadás epizód azt jelenti, hogy a PB-nek ez az utolsó évadja?
Nem vagyok biztos benne, hogy az a 2 epizód már hivatalos-e, de tervbe van véve. Ha adásba kerül, akkor valószínű hogy a sorozat befejezéseként szolgálnak majd. Akár így, akár úgy, én úgy érzem, ez lesz a befejező évad.

Nincsenek megjegyzések: