2009. szeptember 21., hétfő

Címek, tartalmak...

Az elkövetkező néhány rész címét illetve RTL Klub-os tartalmát olvashatjátok ebben a bejegyzésben. Aki az általam írt tartalomra kíváncsi, az lent megtalálja! 4x16 - Piszkos módszerek (Ma!)
Michaelt a műtét után egy vidéki házban tartják fogva. A Cég vezetőjének a lánya, Lisa felkeresi Sarát és elmondja neki, hogy Michaelt megpróbálják beléptetni a Cégbe, amihez minden eszközt felhasználnak. Gretchen közben lepaktál a vevővel, és jó pénzért azt ígéri, megszabadítja őket a csapattól és a Cégtől is. Lincoln megtudja, hogy az anyja még mindig életben van.

4x17 - Célkeresztben (Szeptember 28.)
Az átadásnál történt atrocitások után a csapat két kulcsot talál az összekötőnél. Az egyik egy ház kulcsa, ahol Lincoln megtalálja az anyja üzenetét, amiben a nő arra kéri, hogy maradjon nyugton két napig, amíg ő átveszi a Cég irányítását a tábornoktól. A másik helyszínen talált eszközök azonban arra utalnak, hogy nagyon komoly összeesküvés készülődik. Michael és Sara eközben Arizonában menekülnek, míg Lincolnra tűzparancsot adnak ki.

4x18 - Szemtől szemben (Október 5.)
Christina a Scylla birtokában felajánlja az indiai nagykövetnek, hogy egy közeledő konferencián vezesse ő a projektet. A követ rááll a dologra, de aggályai támadnak egy bizonyos Vincent Sandinsky professzor miatt, aki hasonló területeken végzett kutatásokat és azokkal esetlegesen cáfolhatná a Scylla sikerét. A cél érdekében Christina bérgyilkosokat küld Sandinsky elé, hogy végezzenek vele, csakhogy időközben Michael is kideríti, hogy Sandinsky valamilyen módon összefügg a Scyllával, ezért Sarával a segítségére sietnek. Az össznépi randevún persze aztán Lincoln és csapata is megjelenik, és végül ők viszik magukkal Sandinsky-t, hogy kihallgassák, akiről általuk bebizonyosodik, hogy nem áll kapcsolatban a céggel. Michael azonban addigra már tudja, hogy igenis kapcsolatban áll, hisz a férfi telefonjában megtalálja Christina számát.

4x19 - ? (Október 12.)
4x20 - ? (Október 19.)
4x21 - ? (Október 26.)
4x22 - ? (November 2.)

Nagy valószínűséggel itthon is látható lesz a The Final Break! Novemberben lesz látható, de hogy egyben vagy külön adja-e le az RTL Klub, az még kérdés...

Nincsenek megjegyzések: