2009. szeptember 1., kedd

Készül a Prison Break játék!

Ugyan a sorozat már befejezte pályafutását, a Deep Silver szerződést írt alá a Twentieth Century Fox-szal a játékadaptáció elkészítésének jogaiért. Elérkezett az alkalom, amikor bejelenthetem a Prison Break: The Game-et, mely az idehaza A szökés néven futó sorozat játékváltozata lesz mind PC-n, mind Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon.
A Koch Media, a Deep Silver és a Twentieth Century Fox nemrég írta alá a liszenszelésről szóló nyilatkozatokat és szerződéseket, így a játék jogai a Deep Silver kezében vannak. A fejlesztésért a Zootfly stúdiója felelős, akiknek többek között a Panzer Elite Action játékokat is köszönhetjük. A játék főszereplője meglepő módon nem Michael Scofield, vagy valamelyik társa, hanem a Cég egyik embere lesz, aki a Tom Paxton nevet viseli. Azért küldték a Fox River Állami Fegyházba, hogy kiderítse Michael Scofield, egy priusz nélküli ember miért vált bankrablóvá. A történet a sorozat első évadával párhuzamosan folyik: Paxton sok a szériában megismert karakterrel fut össze, és a saját szemszögéből követhetjük végig a sorozatban már látott kulcsfontosságú történéseket.
A Prison Break: The Game-ben minden meglesz, ami a sorozatban volt: lenyűgöző történet, változatos karakterek és heves akciók. A játék folyamán Paxton rengeteg, a szériában is látott helyszínt is bejár, köszönhetően lopakodási és mászási képességeinek. Megjelenési dátumot még nem közöltek, de én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok a játékra...
Forrás: Gamestar
Néhány kép a készülő Game-ből:





4 megjegyzés:

Névtelen írta...

a leírás alapján nagyon tetszik a pb-s játék :D

Zolee írta...

Én is kíváncsi leszek rá. Így még jobb, hogy egy céges ügynök szemszögéből láthatjuk az első évadbeli történéseket, mert több dolog derülhet ki. Viszont akkor ezek szerint van egy titkos szökevény, így valójában Fox Riveri 9-es-ről van szó! :D

Golyó írta...

Mindenképp ki fogom próbálni :)
De jobb lenne, ha Sco-val lennénk, mert ez így hiteltelen, hogy a Cégtől valaki végig benn volt, és végig szemmel tartotta őket, ott volt velük az BM-en, meg minden. Kíváncsi vagyok, hogy fogják ezt megmagyarázni. :)
Fox Riveri 9-ről remélem szó nem lesz, a pali majd a végén bent marad, a többiek meg lepattannak.

Zolee írta...

Szerintem pont attól érdekes, hogy ugyanazt a jól ismert sztorit megismerjük más szemszögből és sok új dologra fény derül. Michael esetében nem sok meglepetést okozna a játék sztorija. Kíváncsi leszek, hogy tudnak ebből életképes játékot kreálni. Annak pedig külön örülök, hogy végre azokra is gondolnak, akiknek "csak" PC van...:)